Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğrencileri Dikkatine

BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ DİKKATİNE

2011-2012 BAHAR YY. DERS KAYIT İŞLEMLERİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR:

DERS SEÇİMLERİNİZDE,

DERS SEÇİMİ DANIŞMAN TARAFINDAN ONAYLANDIKTAN SONRA ÇIKTISI İMZALI OLARAK (ÖĞRENCİ-DANIŞMAN) OKULA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

AŞAĞIDAKİ WEB ADRESİNDEN (EYYBIS)PROGRAMINIZDAKİ DERSLER VE DERS MÜFREDATI HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ.

DERS SEÇİMLERİNİZİ LÜTFEN DANIŞMANLARINIZLA PAYLAŞINIZ ZİRA BELİRTİLEN TARİHLER DIŞINDA İŞLEMLER YAPILMAYACAKTIR.

(.) 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ 2. YY. DA AFET KÜLTÜRÜ YADA ŞEHİR KÜLTÜR İSTANBUL DERSLERİNDEN BİRİNİ SEÇMELİDİR.

(.) GÜZEL SANATLAR I/BEDEN EĞİTİMİ I DERSLERİNDEN HANGİSİ 1.YY DA SEÇİLMİŞSE 2. YY DA DEVAM NİTELİĞİNDEKİ DERS SEÇİLMELİDİR.

(.) YABANCI DİL DERSİNDEN MUAF OLAN ÖĞRENCİLER YABANCI DİL II DERSİNİ SEÇMEMESİ GEREKMEKTEDİR.

(.) DAHA ÖNCE DD-DC İLE GEÇTİĞİNİZ DERSLERİ SEÇEBİLİRSİNİZ FAKAT EN SON ALDIĞINIZ NOT GEÇERLİ OLACAKTIR. (İ.Ü.ÖNLİSANS-LİSAN ÖĞRENCİ YÖNETMELİĞİ)

(.) BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2. SINIF ÖĞRENCİLERİ (4.YY DERS ALACAK DURUMUNDA OLANLAR);

2 sınıf 3. yarıyılda 1.grup(bankacılık) yada 2. Grup(sigortacılık) Dan hangisi seçti ise 4. yarıyılda aynı gruptan devam edecektir.

1.Grup Seçimlik Dersler (Bankacılık) 3.y.y

304 Banka Muhasebesi

305 Dış Ticaret İşlemleri

307 Kredi Taleplerinin Değerlendirilmesi

1.Grup Seçimlik Dersler (Bankacılık) 4.y.y.

404 Yabancı Para Kredileri

405 Dış Ticaretin Finansmanı

406 Bankalarda Fon Yönetimi

407 Bireysel Bankacılık

409 Bankalarda Risk Yönetimi

2.Grup Seçimlik Dersler (Sigortacılık)3.y.y.

309 Nakliyat Sigortaları

310 Hayat Sigortaları (Hayat, Ferdi Kaza, Sağlık)

311 Kaza ve Sorumluluk Sigortaları

312 Yangın ve Mühendislik Sigortaları